Installatieservice

PROWARD INSTALLATIESERVICE

Met Proward installatieservice bespaar je een hoop werk en frustratie. We adviseren je over het beste beveiligingssysteem en onze installateurs komen het bij je installeren. Na installatie monitoren we je beveiligingssysteem 2 dagen lang. Zo betaal je pas als we zeker weten dat alles écht werkt. Ook krijg je standaard installatiegarantie en tot wel 5 jaar garantie op de beveiligingsproducten van Proward.

Installatie van camerabewaking

Beveiligingscamera’s zijn één van de meest populaire beveiligingsproducten die kunnen worden gebruikt voor de beveiliging van objecten van elk niveau – van een eenkamerappartement tot een enorm winkelcentrum. Van alle beveiligingssystemen is alleen een beveiligingscamera in staat om video- en audiovisuele controle van een beschermd object te bieden, waar het object zich ook bevindt.

Bij het kiezen van een beveiligingscamera houden we rekening met verschillende technische kenmerken. We houden rekening met de volgende zaken;

  • De juiste installatielocatie;
  • De optimale resolutie voor video-opnamen;
  • Keuze voor wel/niet van een passende beugel
  • Houden we rekening met belangrijke kenmerken als de omgeving van de te beveiligen ruimte en vandalisme.

Soorten camerabewaking

Wanneer je een woning gaat beveiligingen met camerabewaking, is het belangrijk om te weten wat het doel van een bepaalde beveiligingscamera is. Er zijn namelijk verschillende soorten beveiligingscamera’s. Per soort beveiligingscamera zijn er verschillende type lens, nachtzicht en beeldresolutie. Door vooraf te bepalen welk type camerabewaking je wenst, kun je een betere keuze maken in het grote aanbod.

Installatie van alarmsysteem

Binnen één dag installeren onze eigen specialisten het alarmsysteem in jouw woning en/of bedrijfspand. Bij Proward maken we gebruik van het Ajax Alarmsysteem.

Het Ajax alarmsysteem is – zonder overdrijven –  het meest populaire beveiligingssysteem in Europa. Het Ajax alarmsysteem biedt vele voordelen, waaronder een snelle en eenvoudige installatie en schaalbaarheid. Hierdoor is het systeem geschikt voor zowel particulier thuisgebruik als voor grote commerciële instellingen.

  • Draadloos
  • Werkt tot 7 jaar met voorgeïnstalleerde batterijen
  • Kan huisdieren negeren
  • Bescherming tegen sabotage

Hoe gaat de aanvraag in z'n werk?

banner-KS

Stap 1

Aanvraag

Neem contact op via de klantenservice of configurator. We reageren vrijwel direct!

proward-houses

Stap 2

Adviesgesprek

We spreken alles voor jouw beveiliging samen door in een adviesgesprek.

offerte

Stap 3

Offerte

Je krijgt een scherpe offerte waar je geen nee op wilt zeggen.

installateurs

Stap 4

De installatie

Het is zover: we gaan jouw beveiliging installeren. Meestal in 1 dag!

Waarom kiezen voor een beveiligingsysteem?

smart hub

Bescherming tegen brand en inbraak

Zorg voor maximale veiligheid van jouw woning en/of bedrijfspand. Onze beveiligingssystemen werken onafhankelijk, zelfs bij stroomuitval. Een beveiligingssysteem is meestal maatwerk. Wij geven jouw graag advies voor een optimale bescherming.

cctv proward

Dag en nacht haarscherpe opnames

Bij Proward leveren we uitsluitend professionele bewakingscamera’s met haarscherpe beelden, zelfs in de meest donkere omgeving. Bekijk 24 uur 7 dagen in de week realtime uw camerabeelden of spoel terug in het verleden. Geschikt voor elke woning en/of bedrijfspand

smart home

Een slimme oplossing 

Naast veiligheid biedt Proward ook comfort. Wij kunnen door middel van domotica producten jouw woning en/of bedrijfspand slimmer maken. Dit is ook mogelijk in combinatie met een beveiligingssysteem zodat lampen aanspringen bij inbraak of de dompelpomp geactiveerd wordt bij waterlekkage.