Klantenservice

Klantenservice

Betaalmethoden

iDEAL
Met iDEAL betalen Nederlandse consumenten hun aankopen op internet veilig en snel via hun eigen online bankomgeving. iDEAL is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen met iDeal zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Creditcard (Visa en MasterCard)
Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Je creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Klarna achteraf of gespreid betalen

Achteraf Betalen
‘Achteraf Betalen’ maakt uitgestelde betaling mogelijk voor de klant. De klant heeft de keuze om binnen 14 dagen of binnen 60 dagen (tegen een kleine vergoeding) te betalen nadat de producten zijn verzonden.

‘Achteraf Betalen’ is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

Gespreid Betalen
‘Gespreid Betalen’ maakt betaling in termijnen mogelijk voor de klant. De keuze voor de termijnbedragen en de looptijd hiervan ligt bij de klant en kan variëren van 3 tot 36 maanden. Het systeem van Klarna bepaalt middels een kredietcontrole voor welke betaalmethode de klant in aanmerking komt.

‘Gespreid Betalen’ is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Duitsland, Oostenrijk en Finland.

PayPal
Betalen via PayPal gaat gemakkelijk en snel. Tijdens het bestelproces kies je voor betaalwijze PayPal en vervolgens word je meteen doorgeleid naar je PayPal account, waar je de betaling kunt afronden.

Bankcontact
Je kunt je aankopen eenvoudig betalen via een bankoverschrijving (bankcontact). Indien je voor deze betaalmethode kiest ontvang je van CCV Pay per e-mail alle gegevens om de betaling te kunnen verrichten.

Let op: de bestelling wordt pas verzonden na de verwerking van je betaling. Indien je kiest voor deze betaalmethode is de levertijd langer dan normaal.

Op factuur
Voor zakelijk aannames kunt u bestellingen ook op factuur betalen via bankoverschrijving. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van uw bestelling over als de betaling ontvangen is, tenzij anders overeen gekomen.

Ons rekeningnummer is:
IBAN: NL 54 ABNA 0430811217
t.a.v. Proward