Onze diensten

Beveilig je onderneming met een beveiligingscamera Apeldoorn

Steeds vaker zijn bedrijven het slachtoffer van inbraken. In bedrijven staan vaker kostbare goederen en apparatuur en dat maakt het voor inbrekers lucratiever dan een inbraak in een woonhuis. Als jij als ondernemer je bedrijf goed wil beschermen, dan ontkom je niet aan beveiligingscamera’s. Een beveiligingscamera kan als deze in het zicht hangt preventief werken, maar ook een inbraak registreren en hiermee de dader(s) identificeren. Welk soort beveiligingscamera wordt gebruikt is belangrijk. Er zijn diverse kwaliteiten verkrijgbaar. Ga voor haarscherpe beelden en goede mogelijkheden om beelden op te slaan voor een beveiligingscamera Apeldoorn van Proward.

IP beveiligingscamera’s Apeldoorn zijn de beste keuze

De toekomst van beveiligingscamera’s zijn IP beveiligingscamera’s. Dit zijn zogenaamde netwerkcamera’s. Dit houdt in dat de camera verbonden is met het internet. Beelden kunnen op diverse manieren worden opgeslagen en desnoods zijn beelden live te streamen en waar je ter wereld ook bent te bekijken. Kenmerk van de meeste beveiligingscamera’s Apeldoorn van Proward, is dat ze beschikken over PoE (Power over Ethernet) connectiviteit. Via één netwerkkabel wordt zowel een connectie tot het netwerk als voeding aangeboden. De camera of netwerkvideorecorder hoeft dan niet direct bij een stopcontact geïnstalleerd te worden. Dit maakt de installatie van de beveiligingscamera’s veel gemakkelijker.

Bestel bij Proward de beste camera beveiliging Apeldoorn

Proward is gespecialiseerd in professionele beveiligingssystemen voor retail- en handelsklanten. Proward kies dan ook bewust voor kwalitatief goede camerasystemen die hoog zijn aangeschreven. Alleen zo weet je dat je beveiliging goed op orde is. Nu kan het soms lastig zijn om het juiste camerasysteem te kiezen. Daarom heeft Proward een uitstekende klantenservice. Hier kun je niet alleen terecht als je vragen hebt over het aansluiten van je beveiligingscamera’s, de klantenservice adviseert je graag welk soort beveiligingscamera’s het meest geschikt zijn voor jouw onderneming. Met de keuze voor beveiligingscamera’s van Proward ben je gegarandeerd van de beste camera beveiliging Apeldoorn.

Meest verkocht

Bekijk de toppers van Proward