Onze diensten

Een kleine, maar optimale beveiliging met een dome beveiligingscamera

Er zijn talloze verschillende soorten beveiligingscamera’s te koop. Sommige modellen zien er ook echt uit als een camera, zodat je precies ziet waar de camera op gericht is. Maar er zijn situaties denkbaar, waarbij je juist voor zo onopvallend mogelijke beveiliging wilt zorgen. Een grote camera bij een voordeur is weinig onopvallend. Je kunt in dit geval kiezen voor een dome beveiligingscamera. Een dome beveiligingscamera is een klein cameraatje die minder snel opvalt, maar waar je toch heldere en scherpe beelden mee verkrijgt. Zo beveilig je ook met een kleine camera je pand zo optimaal mogelijk.

Wat kan een dome beveiligingscamera buiten?

Een dome camera is in de meeste gevallen een kleine camera. Dat de camera ‘dome’ genoemd wordt, is niet voor niets. Dome staat voor koepel en dat is ook het kenmerk van deze camera. De camera is namelijk verwerkt in een glazen bol. Aan de buienkant zul je niet opmerken dat het een camera is, omdat je alleen de bol ziet. Het is ook niet te zien waar de camera op gericht is. Zo kun je de omgeving onopvallend in de gaten houden. Een dome beveiligingscamera buiten is heel geschikt, want de camera heeft mede door de glazen bol een goede beveiliging tegen vandalisme en diverse weersomstandigheden. Er zijn dome beveiligingscamera’s waarin de camera kan draaien, maar ook waar de camera op één punt is gericht.

Koop een dome beveiligingscamera binnen bij Proward

Naast een dome beveiligingscamera voor buiten, is het ook mogelijk om bij Proward een dome beveiligingscamera binnen aan te schaffen. Het voordeel van een dome voor binnen, is dat dergelijke camera’s weinig ruimte in beslag nemen en gemakkelijk aan het plafond te monteren zijn. Ook binnen zullen mensen niet doorhebben dat ze gefilmd worden, want het is niet te zien waar de camera op gericht is. De dome voor binnen heeft door de glazen bol een goede beveiliging tegen vandalisme. Vraag de klantenservice van Proward welke dome beveiligingscamera binnen het beste is voor jou.

Meest verkocht

Bekijk de toppers van Proward