Onze diensten

HD IP beveiligingscamera’s

PROWARD gelooft dat de toekomst op het gebied van camerabeveiliging voornamelijk in de netwerkcamera’s ligt. Deze camera’s, ook wel IP-camera’s genoemd, zijn verbonden met het netwerk en daardoor extra veilig. Iedere camera die PROWARD verkoopt is door een uitgebreide test gekomen. We testen namelijk graag of een camera werkt zoals deze zou moeten werken en daarnaast moet deze gemakkelijk te integreren zijn met onze netwerkvideorecorders. De meeste netwerkcamera’s in ons assortiment hebben een zogenaamde PoE-connectiviteit. Deze PoE-connectiviteit zorgt ervoor dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn met netwerkvideorecorders die een ingebouwde PoE-schakelaar hebben.

Wil je weten hoe ontzettend gemakkelijk het is om een IP-beveiligingscamerasysteem in te stellen dankzij PoE-technologie? Kijk dan naar onze instructievideo’s. Er zijn tal van voordelen als het aankomt op het gebruik van beveiligingscamera’s via IP. Echter zijn de belangrijkste:

  • Hoge beeldresolutie (boven 2K)
  • Gemakkelijk te verbinden met CAT5e-kabels of betere kabels

Wanneer je op zoek bent naar een beveiligingssysteem voor de toekomst is een IP-camera zeker de beste keuze!

Met een IP beveiligingscamera houd je een oogje in het zeil

IP beveiligingscamera’s maken steeds vaker deel uit van een beveiligingssysteem. Beveiligingscamera’s zijn dan ook flink geëvolueerd. Daarom is een IP beveiligingscamera ook de toekomst. Een IP camera is namelijk verbonden met het internet. Dit geeft jou veel meer mogelijkheden. Je kunt de beelden in digitale kwaliteit op een harde schijf of zelfs op een geheugenkaartje opslaan, maar het is ook mogelijk dat de beelden doorgestuurd worden naar een speciale app op je smartphone of tablet. Van afstand kun je dan live meekijken. Met een IP beveiligingscamera zorg je dat je altijd een oogje in het zeil houdt.

Diverse soorten en kwaliteiten IP beveiligingscamera’s

Wanneer je je op de markt van de beveiligingscamera’s begeeft, dan krijg je een enorme keus uit talloze verschillenden modellen, merken en kwaliteiten. Wil je bijvoorbeeld alleen een binnencamera, een buitencamera of juist een combinatie? Welk soort je ook kiest, wanneer je IP beveiligingscamera’s bij Proward aanschaft, weet je zeker dat je enkel camera’s van topkwaliteit krijgt. Veel beveiligingscamera’s hebben ook een infraroodfunctie, zodat je ook ‘s nachts goede beelden krijgt. Sommige speciale nachtcamera’s zijn zo geavanceerd, dat zij nachtbeelden kunnen omzetten in dagbeelden. Je krijgt dan ondanks dat de beelden in het donker zijn genomen, een beeld alsof het dag is en hierdoor zijn gezichten nog beter te identificeren.

Een IP beveiligingscamera buiten aanschaffen bij Proward

Zoek je een buitencamera, dan kun je een IP beveiligingscamera buiten aanschaffen bij Proward. Het is altijd verstandig om op een strategisch punt aan de buitenzijde een beveiligingscamera op te hangen, zoals bij de voordeur van je pand. Hiermee registreer niet alleen wie er binnenkomt en wie er uit het pand gaan, een buitencamera werkt ook preventief. Wanneer ongenode gasten binnen willen komen en ze zien je camera, dan zullen nog even nadenken of ze niet een pand verder gaan. Weet je nog niet welke IP beveiligingscamera buiten geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Proward, zij kunnen je goed adviseren.

Meest verkocht

Bekijk de toppers van Proward

Meest verkocht

Bekijk de toppers van Proward