Onze diensten

Beveilig ook je woning met een beveiligingscamera huis

Natuurlijk is het belangrijk om je bedrijfspand te beveiligen met een beveiligingscamera, maar ook een goede beveiligingscamera huis kun je goed gebruiken. Woningen willen nogal eens een slechte beveiliging hebben. Hoewel veel voordeuren voorzien zijn van een cilinderslot, is niet iedere cilinderslot voorzien van anti-inbraakbeveiliging. Je kunt ervoor kiezen om dan een beveiligingscamera te installeren. Je kunt een camera buiten bij de voordeur hangen, maar ook bij de achterdeur of in huis zelf. Ook al zullen beveiligingscamera’s zelf niet voorkomen dat een inbreker je slot forceert, je kunt inbrekers wel vastleggen en de beelden aan de politie overhandigen.

Met een huis beveiligingscamera overal live meekijken

Het is belangrijk om je huis voortdurend in de gaten te houden, te kiezen voor een IP beveiligingscamera. Dit houdt in dat de camera verbonden is met het internet. Dit geeft je de mogelijkheid om via een app op je smartphone of tablet live mee te kijken in huis. Is de camera voorzien van een bewegingssensor, dan zal je via de app een berichtje ontvangen. Je weet dan dat er beweging in je huis is en je kunt direct het live beeld starten. Dit kan zelfs als je op vakantie bent aan de andere kant van de wereld. De enige voorwaarde is dat je verbonden bent met het internet.

Een beveiligingscamera thuis koop je bij Proward

Wil jij je huis beveiligen met een camera, koop je beveiligingscamera thuis dan bij Proward. Proward is een specialist in professionele beveiligingssystemen, waar je goede kwaliteit beveiligingscamera’s koopt. Proward houdt het alleen bij gerenommeerde merken die een naam hebben op de markt van de beveiligingscamera’s. Daarnaast kun je altijd terecht bij de zeer deskundige klantenservice. Als je nog twijfelt over welke beveiligingscamera thuis het beste voor jou is of als je hulp nodig hebt bij installatie, dan staat de klantenservice je met raad en daad bij.

Meest verkocht

Bekijk de toppers van Proward