Onze diensten

Ook in het donker goed zicht met een beveiligingscamera nachtzicht

Beveiliging van je bedrijfspand geldt niet alleen voor overdag. Juist tijdens de avond- en nachturen loopt je pand extra risico. Vooral als je pand is gevestigd op een industrieterrein, dan kan het in de avonduren erg rustig zijn. Een ideaal moment voor inbrekers om toe te slaan. Juist daarom is goede camerabewaking zo waardevol. Met een beveiligingscamera nachtzicht kun je ook in het donker je pand in de gaten houden. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de kwaliteit van de beelden goed is. Hier ontbreekt het bij standaard camera’s nog wel eens aan. Overdag geven ze goede kwaliteit beelden door, maar in het donker is de kwaliteit een stuk minder. Let daarom altijd op de specificaties voor nachtzicht op je beveiligingscamera.

Kies je beveiligingscamera goed nachtzicht

Iedere camera met het predicaat ‘beveiligingscamera’ heeft mogelijkheden om ook ‘s nachts te filmen. De technieken kunnen per camera verschillend zijn en al helemaal de kwaliteit. Bij sommige camera’s is het belangrijk dat er in de buurt licht aanwezig is of de camera is zelf voorzien van led verlichting. Bij een echt goede beveiligingscamera goed nachtzicht zal het licht minder van belang zijn. Zij werken dan weer met andere technologie. De beveiligingscamera’s van Hikvision bijvoorbeeld. Deze camera is voorzien van een speciale techniek, ook wel Darkfigther technologie genoemd. Hier worden de beelden omgezet van nacht naar dag, zodat je geen kwaliteitsverlies hebt. Voor een dergelijke goede camera kun je terecht in de webshop van Proward, waar je altijd een goede kwaliteit beveiligingscamera koopt.

Koop je nachtzicht beveiligingscamera bij Proward

Proward is een onderneming die gespecialiseerd is in beveiligingssystemen voor retail- en handelsklanten. Hier vind je alleen maar beveiligingscamera’s die aan de hoogste eisen voldoen en die van uitstekende kwaliteit zijn. Ook voor je nachtzicht beveiligingscamera kun je bij Proward terecht. En heb je nog vragen over welke nachtzicht beveiligingscamera het meest geschikt is voor jouw pand of hoe je een dergelijke camera installeert, vraag het dan aan de klantenservice. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Proward en dit komt tot uiting in de uiterst deskundige klantenservice.

Meest verkocht

Bekijk de toppers van Proward