Onze diensten

Weet wat er rondom je woning afspeelt met een bewakingscamera thuis

Wanneer je thuis bent, dan heb je nog redelijk zicht op wat er in en rondom je woning gebeurt. Dit is anders als je op het werk bent of aan de andere kant van de wereld van een vakantie geniet. Je huis is onbewaakt en het is dan ook logisch als jij je zorgen maakt. Je kunt om je huis te bewaken een bewakingscamera huis installeren. Met één of meerdere camera’s in en rondom je huis heb je altijd en overal zicht op welke bewegingen er gaande zijn. Je kunt via een app op je smartphone of tablet live meekijken en eventueel direct hulp inschakelen.

Welke bewakingscamera thuis is geschikt voor jou?

Je hebt een grote keuze in soorten bewakingscamera’s voor thuisgebruik. Wil je bij de voordeur een camera plaatsen, ga dan voor een buitencamera. De buitencamera is waterdicht en kan dus tegen de weersomstandigheden. Dit is het grootste verschil met een binnencamera. Bij zowel een buitencamera als binnencamera geniet je van goede kwaliteit beelden. Pak je het professioneel aan, dan kun je niet zonder een NVR (Netwerk Video Recorder). Op een grote harde schijf worden hier alle beelden opgeslagen en die kun je achteraf weer bekijken. Zorg ook dat je NVR en camera’s voorzien zijn van PoE connectiviteit. Zowel de netwerk- als stoomverbinding lopen via één kabel. Hierdoor hoeft een camera nooit in de buurt van een stopcontact te hangen.

Koop je bewakingscamera voor thuis bij Proward

Als het om klanttevredenheid gaat, scoort Proward hoog. Proward levert alles op het gebied van beveiliging voor zowel thuis als voor bedrijfspanden. Mede door de deskundige klantservice, weet jij welke bewakingscamera geschikt is voor jouw woning en kun je altijd hulp inroepen als je moeite hebt met het installeren van je camera. Kies in de webshop van Proward daarom je bewakingscamera voor thuis en bestel heel gemakkelijk online.

Meest verkocht

Bekijk de toppers van Proward