Onze diensten

Hikvision beveiligingscamera is de beste keuze

Hikvision is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in IP camera technologie. Al lange tijd behoren de Hikvision beveiligingscamera’s tot de beste IP camera’s ter wereld. Hikvision levert absolute topkwaliteit en daarbij heb je een grote keuze uit verschillende modellen beveiligingscamera’s en bijbehorende toepassingen. Hoewel de focus van Hikvision bij beveiligingscamera’s ligt, kun je ook Hikvision apparatuur aanschaffen voor andere doeleinden, zoals een slimme deurbel, een rookmelder en monitoren om te verbinden met beveiligingscamera’s. Wil je het uitgebreide assortiment van Hikvision beveiligingscamera’s bekijken, kijk dan in de webshop van Proward. Hier zul je altijd een Hikvision beveiligingscamera tegenkomen die aan jouw eisen voldoet.

Welke beveiligingscamera Hikvision pas bij jou?

Wanneer je overgaat tot aanschaf van een beveiligingscamera Hikvision, dan weet je in ieder geval zeker dat je te maken hebt met een product van een topmerk en van zeer hoge kwaliteit. Hierover hoef je dus geen twijfels meer te hebben. Wel moet je nog een keuze maken uit de vele verschillende soorten modellen. Hikvision heeft zowel binnen- als buitencamera’s in het assortiment. De buitencamera’s zijn net iets steviger vormgegeven, zodat ze de weersomstandigheden doorstaan en ook bij slecht weer goede kwaliteit beelden leveren. Is het vooral belangrijk dat je pand in de avonduren een goede beveiliging heeft, dan kun je kiezen voor nachtcamera’s. Ondanks het donkere zicht zorgen deze infraroodcamera’s toch voor haarscherp beeld. Verder heb je keuze uit diverse beeldscherptes, van 2 megapixel tot 8 megapixel. De camera van 4 megapixel is het meest gangbaar.

Koop je beveiligingscamera set Hikvision bij Proward

Proward is als beveiligingsbedrijf een leverancier van beveiligingscamera’s van Hikvision. De camera’s zijn los verkrijgbaar, maar ook als set. Met een beveiligingscamera set Hikvision heb je de beschikking over meerdere beveiligingscamera’s, meestal twee tot vier en een NVR (Netwerk video Recorder). Je hebt dan direct een complete set bij elkaar. De camera’s kun je op diverse plekken in of rondom je pand hangen en de NVR recorder zorgt ervoor dat de beelden opgeslagen worden. Wil je advies over de beveiligingscamera’s van Hikvision? Neem dan gerust contact op met de deskundige klantenservice van Proward.

Meest verkocht

Bekijk de toppers van Proward