Onze diensten

Met een Hikvision camerasysteem de beste beveiliging voor je pand

De tijd dat beveiligingscamera’s zeer slecht beeld opleverden is voorbij. Beveiligingscamera’s kunnen steeds scherpere beelden maken en opslaan en leveren een grote bijdrage aan de veiligheid van bedrijfspanden. Vooral Hikvision is hierin vooruitstrevend en dit levert een uitermate goed beveiligingssysteem op. Hikvision heeft vooral bekendheid om haar IP beveiligingscamera’s. De camera’s worden met het internet verbonden, zodat je op locatie beelden kunt terugkijken via een netwerk video recorder, maar ook live beelden kunt bekijken op je smartphone op een andere locatie. Een Hikvision camerasysteem kan verder onbeperkt worden uitgebreid met meerdere camera’s of ander beveiligingsonderdelen.

Een NVR mag niet ontbreken bij een camerasysteem Hikvision

Een onderdeel van een camerasysteem Hikvision is de NVR (Netwerk Video Recorder). Deze recorder staat in verbinding met je beveiligingscamera’s. De videorecorder maakt het mogelijk om beelden van alle verschillende Hikvision beveiligingscamera’s in je pand te registreren. De beelden kunnen live worden bekeken, maar worden ook opgeslagen om later te bekijken. Wel moet je goed kijken naar het soort NVR dat je aanschaft. De opslagruimte is bijvoorbeeld belangrijk. Hoe meer opslagruimte je hebt, des te meer beelden kunnen worden opgeslagen. Heb je een eigen harde schijf, dan is het zelfs mogelijk om een Hikvision NVR te kopen zonder harde schijf. Wil je wel een NVR met harde schijf, dan heb je keuze uit opslagruimtes vanaf 500 GB tot wel 6 TB.

Koop je Hikvision camerasysteem set bij Proward

Zoek je een Hikvision beveiligingscamera, dan kun je hiervoor bij Proward terecht als leverancier voor Hikvision. Je kunt ook bij Proward terecht voor een compleet Hikvision camerasysteem set. Je koopt dan een complete set met meerdere camera’s en een NVR. Maak het installeren gemakkelijk en kies voor een NVR met PoE poorten. De camera’s die hierop aangesloten worden, hoeven niet met een aparte stroomkabel verbonden te worden, maar worden met een netwerkkabel gevoed. Overigens kun je bij Proward ook bijbehorende Hikvision producten aanschaffen, zoals speciale ophangbeugels voor je Hikvision camera’s.

Meest verkocht

Bekijk de toppers van Proward