Onze diensten

Met een nacht bewakingscamera ook ‘s nachts een goede beveiliging

Het is voor te stellen dat de beveiliging van je pand vooral ‘s avonds en ‘s nachts de prioriteit heeft. Als nachtbeelden belangrijk voor jou zijn, dan is het belangrijk om een goede kwaliteit camera te kopen, die ook in het donker heldere en scherpe beelden geeft. Er zijn dag camera’s die een speciale infraroodfunctie hebben en hiermee ook in het donker filmen, maar de kwaliteit kan erg verschillen. Misschien dat het dan beter is om een speciale nacht bewakingscamera aan te schaffen. Ook deze camera’s zullen je overdag heldere beelden doorsturen, maar de kwaliteit van de beelden in het donker zullen niet minder zijn.

Een goede nacht bewakingscamera buiten van Hikvision

Als specialist van beveiligingssystemen kun je in de webshop van Proward terecht voor goede beveiligingscamera’s. Hieronder ook enkele nacht bewakingscamera’s. Proward kiest uitdrukkelijk voor Hikvision vanwege de hoge kwaliteit en de nieuwe technologie. De nacht bewakingscamera van Hikvision wordt aangedreven door Darkfighter technologie. Dit houdt in dat ook al zijn de beelden in het donker gemaakt, de kwaliteit zal zijn alsof het dagbeelden zijn. Nacht wordt met deze technologie namelijk omgezet in dag. Hierdoor zul je ‘s nachts geen kwaliteitsverschillen hebben met de situatie overdag. Ook bij weinig licht, blijven de beelden haarscherp en gezichten zijn zeer goed te identificeren. Met een nacht bewakingscamera van Hikvision geniet je altijd van de hoogste kwaliteit.

Een nacht bewakingscamera set bij Proward kopen

Welk soort beveiligingscamera je ook zoekt, bij Proward koop je alle soorten beveiligingscamera’s, ook je nacht bewakingscamera’s. Wil je meerdere nacht bewakingscamera’s kopen, kies dan voor een nacht bewakingscamera set. Je koopt dan meerdere camera’s inclusief een NVR recorder. De beelden van de camera’s worden hierop opgeslagen en kun je altijd weer terugkijken. Omdat Proward enkel hoge kwaliteit beveiligingscamera’s verkoopt, zit het met de kwaliteit goed. Verder biedt Proward een uitstekende klantenservice, waar je terecht kunt met al je vragen.

Meest verkocht

Bekijk de toppers van Proward